sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Juhlatunnelmia

Hei taas! En olekaan saanut vähään aikaan kirjoitettua.. On ollut paljon tekemistä ja myös vähän vaihtelevaa menestystä syömisasioissa.

Muutama päivä sitten ote alkoi lipsua: herkkujen määrä lisääntyi, samoin oikean ruuan. Pari päivää meni tosi isoilla määrillä joita en silti laskenut ahmimiseksi. Siitä oli kuitenkin helppo alkaa mennä huonompaan suuntaan. Kaverin lakkiaiset ja pikkujoulut eivät helpottaneet tilannetta, päin vastoin. Oikea ruoka ei enää maistunut vaan teki mieli elää suklaalla ja jogurttipähkinöillä. Ja niin teinkin. Toki söin vähän suolaistakin.

Niin kuin yleensä, juhlaherkut eivät olleet se suurin syömiserä. Söin sen verran kuin muutkin. Mutta siihen pystyin vain hankkimalla etukäteen pahan olon niin, ettei juhlissa enää maistunut makea normaalia enemmän. Aloitin siis aiemmin itse. Ihan kuin alkoholisti - tai ikäiseni opiskelijat ennen baari-iltaa - aloittelin kotona ja matkalla. Suklaata, keksejä, korvapuusteja...

Ei siitä sen enempää. Ne olivat kaksi päivää muiden joukossa (kaksi överipäivää, niin kuin ennen olisin sanonut) . Jätän ne nyt omaan arvoonsa, mutta koska haluan olla rehellinen, kirjoitin niistä jotakin.

Eilisen hyviä asioita : sain olla ihan mahtavassa pikkujouluseurassa, josta nautin enemmän kuin mistään ei-syömisestä pitkään aikaan! Meillä oli avoin ja läheinen tunnelma ja ennen kaikkea naurettiin taas koko vuoden edestä :D vieläkin hymyilyttää kun oli niin hauskaa !

Tänään tsemppi päälle taas ja kohti uusia seikkailuja.

3 kommenttia:

  1. Epäonnistumisia tulee ja menee, mutta toisaalta ilman niitä olisi tätäkin matkaa vaikea kulkea! Tsemppiä sinne. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) nyt on kyllä aikamoinen putki päällä mutta jospa tää huomenna taas toimis....

    VastaaPoista
  3. Kun se kerran lähtee käsistä, niin sitä itsekuria on todella vaikea löytää uusiksi. Toivon huomenna kuulevani miten pääsit taas sairauden yläpuolelle, sillä täällä ollaan taas luisumassa ja neuvoja tarvitaan ;)

    VastaaPoista